Læbe abonnement

Hver 5. behandling er gratis.

Flere har efterlyst et læbe-abonnement, der giver mulighed for regelmæssig behandling med fylde og fugt til læberne hver 3. eller 4 måned – efter behov. Det vil sikre, at du altid har de lækre og vitale læber, som får dig til, at føle dig særligt godt tilpas, styrker din selvtillid og dermed giver dig et øget selvværd.

 

Til det formål har vi udviklet et særligt abonnement, hvor du betaler et beløb månedligt via PayPal – og som en særlig service til dig, der ønsker den regelmæssige behandling, får du hver femte behandling gratis – altså en besparelse for dig på hele 20 %.

 

Når du tilmelder dig, accepterer du, at der hver måned betaler et fast beløb, som er afhængigt af, hvilket abonnement du vælger. Du kan vælge at betale den første behandling fuldt ud og derefter hver måned spare op til næste behandling – eller du kan vælge at starte med at betale et mindre beløb hver måned, indtil du har sparet op til den første behandling. 

Er du interesseret?

vælg i mellem vores
0
forskellige pakkeløsninger til dig, herunder​

Pakke 1

1 ml. behandling til læber

Behandling pr. kvartal (4 behandlinger om året.)

699 kr / md.

Pakke 2

1 ml. behandling til læber

Behandling pr. kvartal (3 behandlinger om året)

593 kr / md.

Pakke 3

0,6 ml. behandling til læber

Behandling pr. kvartal (4 behandlinger om året.)

587 kr / md.

Pakke 4

0,6 ml. behandling til læber

Behandling pr. kvartal (3 behandlinger om året)

489 kr / md.

Du kan opsige dit abonnement, når som helst du ønsker det. Vælger du at opsige dit abonnement, inden du har optjent at få en gratis behandling, vil du miste muligheden for at få denne. Klik her, for at afmelde dit abonnement.