Skip to content Skip to footer

Permanent hårfjerning

Har du nogen gang tænkt, at det ville være så vidunderligt ikke at skulle barbere sig dagligt, eller vokse. Der kan vi hjælpe dig hen , vi laver nemlig permanent hårfjerning med laser. Du kommer til at elske resultatet.
Læs mere

Botox

Er der en rynke eller fure som generer dit øje når du kigger i spejlet. Eller bare det lille lette fald der pågår i ansigtet med tiden. Til alt held har du nu mulighed for at afhjælpe dette ved injektionsbehandling. Dette kan gøres så lækkert, diskret og naturligt, at du dit selvværd vokser.
Læs mere

Filler

Her arbejder vi med hyaluronsyre, som er et vandelskende sukkermolekyle, der har en særlig evne til at binde fugt i huden og skabe fylde og form. Hyaluronsyre gør huden smuk og fast. Det er en ikke permanent filler (IPF) – dvs. den forsvinder over tid.
Læs mere

Ansigtsbehandlinger

Er tidens tand, begyndt at synes på huden i dit ansigt? Det kan være, karsprængninger, skjolder, pigmentpletter og ujævn hudtone. Savner du din jævne glød fra de yngre dage. Med laser eller masker kan vi, reducere og jævne tidens tand, og genskabe din glød.
Læs mere

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og krav.

Vi er optaget af at have en høj faglighed i det håndværk vi udfører. 

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!