Vital og smuk hud booster med laser

Laser primært til milde rynker i ansigt

Laser kan med dokumenteret effekt benyttes til at opnå flotte resultater på din hud i ansigtet. 

Hudlæger har gennem mange år brugt laser som behandling til multiple hudsygdomme. Nu er laseren blevet en vigtig del af ønsket om at bevare den flotte, ungdommelige hud.

Med tiden mister vores hud, glød, elasticitet, den jævne hudtone, og bliver besøgt af skjolder, pletter og karsprængninger, selv hud strukturen bliver udfordret. Alt dette kan vi holde i skak ved hjælp af laser, og vi har i vores klinik lavet mange flotte resultater, og mange af vores kunder, kommer jævnligt og får dette vedligeholdt.

 

Laser for milde rynker i ansigtet

Opnå ensartet og jævn hudtone med laser

God til Rosacea

Kollagen boost af din hud

Akne/Uren hud

Overflade behandling af din hudstruktur

Matrix

Power Booster

Opnå ensartet og jævn hudtone med laser

Denne behandling er en af vores meget populære og effektive behandlinger som foretages med laser. Den er velegnet er for hudtype l-lll.  Det er væsentligt at man ikke har være udsat for sol 4 uger før behandling.

 

Med tiden vil vores hudtone blive påvirket af den UVA-og UVB stråling som vi kontinuerligt er udsat for gennem livet. Hos de fleste af os vil denne påvirkning være tydelig at se på hudtonen. Som kan blive præget at pigmenteringer, solpletter og røde plamager som er små kar mm. Hudtonen kan dermed fremstå ujævn, spættet og med manglende glød.

 

Denne type laser er ligeledes særligt velegnet til patienter som lider af Rosacea, med meget tilfredsstillende resultater.

Denne laser behandling er IPL lys understøttet med varme RF. Behandling er meget effektiv og giver fremragende resultater.

 

Dette flotte resultat kan du opnå med 3 laser behandlinger med 1 måned imellem hver.

Kollagen boost af din hud

Kollagen Boosteren er den af vores laserbehandlinger, som på den lange bane kan holde huden spændstig.

 

 

Med varme kan vi opvarme læderhuden, så denne stimuleres til at booste dit kollagen niveau. Det gør vi ved langsomt at opvarme din læderhud ned til 3mm, med gentagne varmepåvirkninger i det samme område.

 

Opvarmningen af kollagen i læderhuden medfører en langsomt indsættende opstrammende effekt på huden og udglatter milde rynker. 

Den indsættende effekt ses over flere måneder. Behandling vil ikke fjerne dybe folder og dynamiske rynker. Behandlingen er især forebyggende for det pågående forfald, idet effekten af behandlingen er langstrakt.

 

Akne/Uren hud

Uren hud og akne er en tilstand hvor talgkirtlerne øger deres produktion, så huden bliver fedtet. Heraf opstår hudormene, der sammen med hudens bakterier kan medføre udvikling af ”bumser”. Dette kan vi bedre ved hjælp af laserlys på specifikke bølgelængder som kan reducere den lokale inflammation. Samt virke udtørrende på talgkirtlerne. Den er velegnet er for hudtype l-lll

Overflade behandling af din hudstruktur

Med matrix

 

Denne behandling har fokus på hudstrukturen både resurfacing og de fine linjer, samt fordybninger og små ar. Den er velegnet er for hudtype l-lll

 

Den kan udjævne de små overfladiske rynker, ar efter akne, skoldkopper eller andet. Vi påføre din hud en kontrolleret , dermed sætter vi en helingsproces i gang. Den helingsproces får huden til at forny sig. Varmen som tilføres huden bevirker at der dannes nye hudceller samt stimulere fibroblaster til at danne ny kollagen.

Power Booster

Denne behandling består af 2 på hinanden følgende laserbehandlinger. Den første er Hudtone Booster den anden er Hudoverflade Booster. Den er velegnet er for hudtype l-lll. Det er væsentligt at man ikke har være udsat for sol 4 uger før behandling.

 

Her arbejdes der på både farver og hudtone som gøres jævnt og fremmer glød. Med tiden vil vores hudtone blive påvirket af den UVA-og UVB stråling som vi kontinuerligt er udsat for gennem livet. Hos de fleste af os vil denne påvirkning være tydelig at se på hudtonen. Som kan blive præget at pigmenteringer, solpletter og røde plamager som er små kar mm. Hudtonen kan dermed fremstå ujævn, spættet og med manglende glød.Denne laser behandling er IPL lys understøttet med varme RF. Behandling er meget effektiv og giver fremragende resultater.
Derefter er det hudstruktur der bedres, samtidig med at vi stimulerer kollagen dannelsen. Den kan udjævne de små overfladiske rynker, ar efter akne, skoldkopper eller andet. Der laves en kontrolleret skade i huden, dermed sætter vi en helingsproces i gang. Den helingsproces får huden til at forny sig. Varmen som tilføres huden bevirker at der dannes nye hudceller samt stimulere fibroblaster til at danne ny kollagen.