Cosmelan Depimentation

Om behandlingen

Kan afhjælpe en ikke ensartet hudtone, som er præget af tidens tand, med skjolder, plamager og pigmenteringer. Dette er en yderste effektiv behandling som alle hudtyper kan benytte og behandlingen kan foretages hele året.

Kategori

Behandling

Behandler

Henriette

Del på sociale medier

Behandlingen påbegyndes på klinikken, herefter er det hjemmebehandling i minimum 6 uger.

Cosmelan påvirker melanindannelse direkte, og dens virkningsmekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Behandlingen giver mulighed for effektivt at fjerne hyperpigmenteringer, samt give huden dens naturlige farve, glathed og stråling tilbage.

Ved behandling bliverpletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan tagl-og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmentforandringer.

Indhold
Pris

Ansigt

2.000,-

Enkelt område ansigt( kinder, pande, hage)

1.000,-

Ansigt+ hals/bryst

2.250,-

Ansigt hals+ bryst

2.500,-

Cosmelan Depigmentation

4.200,-

Behandlinger

Se nogle af vores andre behandlinger

Cosmelan Depimentation

Kan afhjælpe en ikke ensartet hudtone, som er præget af tidens tand, med skjolder, plamager og pigmenteringer.
Dette er en yderste effektiv behandling som alle hudtyper kan benytte og behandlingen kan foretages hele året.

Læs mere »

Ikke permanent filler

Ikke permanent filler benævnes IPF er en injektionsbehandling. IPFprodukter består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv. Når hyaluronsyre placeres under huden integreres hyaluronsyren med det omgivende væv.

Læs mere »

Botox

Botox er en injektionsbehandling. Botox har igennem de sidste mange år været benyttet til kosmetiske behandlinger med god og sikker effekt. Botox virker kun i det område man benytter det i.

Læs mere »