Skip to content Skip to footer

Det er et lovkrav at du skal have en forundersøgelse hos en af vores læger eller sygeplejersker før du kan modtage behandling. Forundersøgelsen er gratis.  Du kan efterfølgende modtage behandling. 

Ved injektionsbehandling, Botox eller Ikke permanent filler skal der gå 48 timer fra forundersøgelsen til at du kan give dit samtykke til behandling.

Personalet, du vil møde i klinikken, er alle autoriseret sundhedspersoner, læger eller sygeplejersker. De har alle flere efteruddannelse inden for det kosmetiske specialområde.

Hvis du ønsker at aflyse din tid, bedes du gøre dette 24 timer før. Dette kan du selv gøre online.

 Du kan sende os en mail info@skinartlaser.dk med emne “aflysning” efterfulgt af datoen for din behandling.

Du kan ringe på 30200019.

Vi må ikke tilbyde kosmetiske behandlinger til personer under 18 år.

Vi kan desværre ikke tilbyde dig behandling når du er gravid eller ammende. Når du er stoppet med at amme, er du meget velkommen.

Da vi som en kosmetisk speciallægeklinik er underlagt myndighedskrav om at der ved sundhedsfaglig behandling foreligger et journalføringskrav. Derfor indsamler og bruger, vi dine personoplysninger og helbredsoplysninger, med det formål at kunne give dig den fagligt bedste behandling, samtidig med at vi sikre at det er forsvarligt. Dine oplysninger opbevares sikkert i en patientjournal.

Dine personoplysninger behandles sikkert, og helbredsoplysninger behandles i overensstemmelse med “ Ny bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”. 

Der skal foretages fotodokumentation, i forbindelse med kosmetisk behandling, i henhold til “Bekendtgørelse om kosmetisk behandling”. Denne opbevares tillige sikkert og i din personlige journal.

Autoriseret sundhedsfagligt personale er underlagt tavshedspligt. Det betyder, at vi som udgangspunkt ikke må udveksle oplysninger med andre om dit helbred, uden dit forudgående samtykke.

Permanent hårreduktion/ hårfjerning

 Du må ikke have fået sol 4 uger før behandling. Selvbruner, 2 uger før.

Du skal barbere dig 1 -2 dage før din behandling. Du må ikke vokse, epilere eller benytte pincet.

Med laser er vores mål at ødelægge både den hårsæk og den stamcelle der sidder på det enkelte hår. Hvis begge komponenter går til grunde kan det pågældende hår ikke vokse mere. Når dette er opnået, vil det være varigt. Ødelagte hår kan ikke genrejse sig eller begynde at vokse.

 Du kan sende os en mail info@skinartlaser.dk med emne “aflysning” efterfulgt af datoen for din behandling.

Du kan ringe på 30200019.

Det er meget afhængigt fra person til person, samt hvilket område på kroppen der behandles. Nogle oplever at der ubehag forbundet med behandlingen, andre gør ikke. De fleste giver udtryk for at det er særligt følsomt i de private områder. Men at på ben mærkes intet.

Injektionsbehandlinger

Ikke permanent filler benævnes IPF er en injektionsbehandling. IPF produkter består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv. Det er et simpelt sukkermolekyle. Når hyaluronsyre placeres under huden, integreres hyaluronsyren med det omgivende væv. Huden opnår mere fylde og vitalitet, dette kan ses med det samme. Dog vil den fulde effekt kunne ses 3 – 4 uger efter behandling. Derfor er behandling med filler yderst effektivt til at behandle rynker og manglende fylde i eksempelvis hage, kindben og læber. Det kan også give et naturligt løft af de begyndende rynker.

Botox virker ved, at det reducerer musklernes evne til at trække sig sammen i det behandlede område. I den kosmetiske behandling er det ganske små doser vi arbejder med. Der kan gå op til 3 uger før den fulde effekt er indtruffet. Det er meget individuelt, hvornår effekt indtræder inden for de nævnte 3 uger. Botoxmolekylets virkning er 12 uger, derefter vil effekten aftage over tid. Den involverede muskel vil genvinde sin kraft. Derfor er botox ufarligt, da det altid vil forsvinde efter 3 mdr.

Når man perforerer huden med en nål for at udføre behandling. Vil der altid være en risiko for at der kan opstå små blå mærker, enkelte gange kan du opleve at få et større blå mærke. Blå mærker er helt ufarlige og vil altid forsvinde igen i løbet af et par dage – et par uger.

 Du kan sende os en mail info@skinartlaser.dk med emne “aflysning” efterfulgt af datoen for din behandling.

Du kan ringe på 30200019.

Laserbehandlinger

Hvis du skal have hudtone booster eller laser for uren hud, må du ikke have fået sol 4 uger før.

Nej, det skal du forsøge at undgå og du skal beskytte din hud efter den har fået laser, med Spf 50. Hvis det er en kollagen booster kan du godt få sol, da vi har arbejdet i det midterste hudlag.

Det er forbundet med noget ubehag, enkelte vil opleve at det gør lidt ondt. Der er høj mængde af varme, der skal ned i din hud. Det kan sammenlignes med at du bliver nevet med en meget varm tang.

 Du kan sende os en mail info@skinartlaser.dk med emne “aflysning” efterfulgt af datoen for din behandling.

Du kan ringe på 30200019.

Ved de fleste laserbehandlinger vil du være rød og varm i huden. Varmen vil aftage samme dag. Rødme kan vare nogle dage, for nogle behandlinger vil rødme blive mørkere på anden dagen. For så at aftage i over en uge.

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!