Om vores klinik

vores vision og koncept

Da vi her hos SkinArt Laser, tilsammen har fået tilegnet os mange års erfaring, i krydsfeltet af dig som vores gæst og kosmetiske mikroindgreb, forskønnelse, håndværk, kunst og æstetik. Oplever vi, at alle vores gæster, ønsker at der er god tid, til at vi lærer hinanden at kende. Så vi forstår dine ønsker, og kan afstemme forventninger med dig.


Vi ser os selv som kunstnere, som udfører et håndværk. Det er din hud, og dine fine træk, små linjer rynker der er vores lærred. Vi har hele tiden, fokus på anatomi og æstetik, og forsøger på intet tidspunkt, at træde over den grænse.
Det kræver, at vi har god tid til at lytte til dig, lære dig og kende, så vi forstår dig, og dine ønsker. Vi er optaget af, at understrege og forskønne dig, når du er gæst hos os. Når vi bidrager til dit velvære og selvglæde, vil det altid være på den lækre underspillede og naturlige måde.
Samtidig er vi meget optaget af at have en høj faglighed, i det håndværk vi udfører. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og krav.
Vi ved, at resultat bliver bedre, når vi kender dig og du kender os. Du ved hvad vi står for. Derfor prioriterer vi,at have god tid til dig, så vores relation bliver personlig.


Alt det håndværk vi udfører, gøre altid underspillet og vi laver kun understregninger og forbedringer som er naturlige, her er vi helt kompromisløse.
Derfor har vi besluttet, at når du er fast gæst i klinikken, du kommer minimum 3 gange pr år får du 15 % på dine behandling (gælder ikke hårfjerning).

Vores motto & logo

Hvis du kan se på nogen de har fået behandlinger – er det dårligt håndværk

Som fast kunde hos os, får du 15% rabat

Når du er fast gæst på klinikken, vil vi gerne belønne dig. Det gør vi ved at, du får du 15% på dine behandlinger, når du kommer minimum 3 gange pr. år (gælder ikke hårfjerning).

Vi oplever, at alle vores gæster ligeledes ønsker, at der er god tid til, at vi lærer hinanden at kende. Så vi forstår dine ønsker og kan afstemme forventninger med dig. Det er med til at skabe den tryghed, som er essentiel for det gode samarbejde.

Vi ser os selv som kunstnere, som udfører et håndværk. Det er din hud, og dine fine træk, små linjer og rynker, der er vores lærred. Vi har hele tiden, fokus på anatomi og æstetik, og forsøger på intet tidspunkt at træde over den grænse. 

 

Det kræver, at vi har god tid til at lytte til dig og lære dig at kende, så vi forstår dig, og dine ønsker. Vi er optaget af at understrege og forskønne dig, når du er gæst hos os. Når vi bidrager til dit velvære og din selvglæde, vil det altid være på den lækre underspillede og naturlige måde.

 

Samtidig er vi meget optaget af at have en høj faglighed i det håndværk, vi udfører. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og krav.

 

Vi ved, at resultatet bliver bedre, når vi kender dig og du kender os. Vi lægger vægt på, at du er helt klar over, hvad vi står for. Derfor prioriterer vi, at have god tid til dig, så vores relation bliver personlig.

Se billeder af vores klinik og omgivelser

Du kan også se vores personale og skrive til os

Find os på Maps