FAQ

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

FAQ

Det er et lovkrav at du skal have en konsultation hos en af vores læger eller sygeplejersker før du kan modtag behandling. Konsultation er gratis.  Du kan efterfølgende modtage behandling. Ved injektionsbehandling Botox eller Ikke permanent filler skal der der gå 48 timer fra konsultation til at du kan give dit samtykke til behandling.

Personalet du vil møde i klinikken, er alle autoriseret sundhedspersoner læger eller sygeplejersker. De har alle flere efteruddannelse inden for det kosmetiske specialområde.

Hvis du ønsker at aflyse din tid bedes du gøre dette 24 timer før. Dette kan du selv gøre online.

 Du kan sende os en mail info@skinartlaser.dk med emne aflysning dato.

Du kan ringe på 30200019.

Vi må ikke tilbyde kosmetiske behandlinger til personer under 18 år.

Da vi som en kosmetisk speciallægeklinik er underlagt myndighedskrav om at der ved sundhedsfaglig behandling foreligger et journalføringskrav. Derfor indsamler og bruger, vi dine personoplysninger og helbredsoplysninger, med det formål at kunne give dig den fagligt bedste behandling, samtidig med at vi sikre at det er forsvarligt.Dine oplysninger opbevares sikkert i en patientjournal.

Dine personoplysninger behandles sikkert, og helbredsoplysninger behandles i overensstemmelse med “ Ny bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler”.

Der skal foretages Fotodokumentation, i forbindelse med kosmetisk behandling, i henhold til “Bekendtgørelse om kosmetisk behandling”. Denne opbevares tillige sikkert og i din personlige journal.

Autoriseret sundhedsfagligt personale er underlagt tavshedspligt. Det betyder, at vi som udgangspunkt ikke må udveksle oplysninger med andre om dit helbred, uden dit forudgående samtykke.

Du må ikke have fået sol 4 uger før behandling. Selvbruner 2 uger før.

Du skal barbere dig 1 -2 dage før din behandling. Du må ikke vokse, epilere eller benytte pincet.

Når man perforerer huden med en nål, altså via injektion for at udføre behandling. Vil der altid være en risiko for at der kan opstå små blå mærker, enkelte gange kan du opleve at få et større blå mærke. Blå mærker er helt ufarlige og vil altid forsvinde igen i løbet af et par dage – et par uger.

Hvis du skal have hudtone booster, Uren hud må du ikke have fået sol 4 uger før.

Nej du skal beskytte din hud efter den har fået laser, med Spf 50. Hvis det er en kollagen booster kan du godt få sol, da vi har arbejdet i det midterste hudlag.

Det er forbundet med en noget ubehag, enkelte vil opleve at det gør lidt ondt. Det er høj mængde af varme der skal ned i din hud. Det kan sammenlignes med at du bliver nevet med en meget varm tang.

We Provide Essential Services For Your Mental Health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua