Hårreduktion / permanent hårfjerning

Om behandlingen

Vi udfører laserbehandling mod uønsket hårvækst. Denne behandling er målrettet, hår som ikke er velus eller dun. Der skal der være et minimum af pigment i håret for at der kan opnås gunstigt udfald.

Kategori

Behandling

Behandler

Henriette

Behandler

Camilla

Del på sociale medier

Da dine hår lever i en cyklus bestående af flere faser, hvoraf det kun er i den ene fase at der er positivt resultat for tilintetgørelse af et hårstrå. Der opnås varig hårreduktion af mørke hår, som er i vækstfase. Ikke alle hår er i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Det vil sige, at man kan opleve en større reduktion efter nogle behandlinger i forhold til andre. Da hårene skifter fase, og da man kun kan fjerne mørke hår med en vis tykkelse, vil det ikke være alle hår, man kan fjerne. Man kan derfor aldrig opnå en 100% hårreduktion, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat. 

Laserlyset ledes af det mørke farvestof i håret ned i hårsækken.

Denne opvarmes og går til grunde. Helt lyse hår, rødlige hår og meget fine dun vil derfor ikke respondere på denne type behandling, og kan ikke fjernes med laser. Ved den indledende konsultation vil sygeplejersken foretage en vurdering af, om netop du er egnet til denne type behandling. Før behandlingen Forudsætningen for at opnå det bedste resultat er at huden er så lys som muligt. Det er væsentligt at man ikke har være udsat for sol 4 uger før behandling.

Alle rabatter er gældende ved køb af mere end et område:

  • Ved behandling af flere områder samtidigt betales fuld pris for det dyreste område og 50% for de efterfølgende områder.
  • Ved køb af 4 behandlinger gives 20 % på alle områder.
  • Ved køb af 8 behandlinger gives 40 % på alle områder.
Indhold
Pris

Armhule

500,-

Hage

500,-

Overlæbe

500,-

Bikini

750,-

Tanga

850,-

Brazil

1.100,-

Lår

1.800,-

Underben

1.800,-

Inderlår

650,-

Navlelinje

500,-

Overarm

800,-

Underarm

800,-

Ryg

1.400,-

Skuldre

650,-

Mave/bryst

1.450,-

Brystvorte

500,-

Underansigt

750,-

Hals

550,-

Baller

800,-

Baglår

800,-

Behandlinger

Se nogle af vores andre behandlinger

Cosmelan Depimentation

Kan afhjælpe en ikke ensartet hudtone, som er præget af tidens tand, med skjolder, plamager og pigmenteringer.
Dette er en yderste effektiv behandling som alle hudtyper kan benytte og behandlingen kan foretages hele året.

Læs mere »

Ikke permanent filler

Ikke permanent filler benævnes IPF er en injektionsbehandling. IPFprodukter består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv. Når hyaluronsyre placeres under huden integreres hyaluronsyren med det omgivende væv.

Læs mere »

Botox

Botox er en injektionsbehandling. Botox har igennem de sidste mange år været benyttet til kosmetiske behandlinger med god og sikker effekt. Botox virker kun i det område man benytter det i.

Læs mere »