Skip to content Skip to footer

Henriette Klekner

Henriette er ejer af SkinArt og har tidligere arbejdet som dermatologisk sygeplejerske. Her blev hun forelsket i og optaget af huden og hudens helt eminente egenskaber. Det er særligt med huden og en kosmetisk vinkel af hun finder drive og glæde — Huden er nemlig bare spændene og taknemlig hvis man passer på den.

Jakob

Jakob blev uddannet læge i 2005, ph.d i 2007 og speciallæge i dermatologi-venerologi i 2014 ved Aarhus Universitetshospital. Han har arbejdet med hudsygdomme på Aarhus og Odense universitetshospitaler samt i privat hudlægeklinik. Jakov har siden medicinstudiet forsket i både Danmark og USA og skrevet over 30 videnskabelige artikler. Ved siden af arbejdet med kosmetiske behandlinger har han de seneste 6 år primært arbejdet med udvikling af nye lægemidler til hudsygsomme.

Mai

Mai er uddannet som en af de dygtige intensiv sygeplejerske, men har fået en interesse i det kosmetiske felt, og har derfor videre uddannet sig til kosmetisk sygeplejerske. Mai er meget optaget af at have tid til at kunne fordybe sig i behandlingen af de dejlige kunder som kommer i klinikken.

Astrid

Astrid er uddannet som intensiv sygeplejerske og arbejder som kosmetisk sygeplejerske hos SkinArt. Her brænder hun for at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit udseende, og ved at udføre små mikroindgreb, kan Astrid understrege dine lækre træk og få dig til at føle dig godt tilpas.

Vores behandlinger

Permanent hårfjerning

Har du nogen gang tænkt, at det ville være så vidunderligt ikke at skulle barbere sig dagligt, eller vokse. Der kan vi hjælpe dig hen , vi laver nemlig permanent hårfjerning med laser. Du kommer til at elske resultatet.
Læs mere

Botox

Er der en rynke eller fure som generer dit øje når du kigger i spejlet. Eller bare det lille lette fald der pågår i ansigtet med tiden. Til alt held har du nu mulighed for at afhjælpe dette ved injektionsbehandling. Dette kan gøres så lækkert, diskret og naturligt, at du dit selvværd vokser.
Læs mere

Filler

Her arbejder vi med sukkermolekyle som er et vandelskende det vil sige det tiltrækker fugt. også kaldet hyaluronsyre. Det har en særligt evne til at fugte, skabe fylde og kan benyttes til at forme med. Det er er ikke permanent filler (IPF) da det altid vil forsvinde efter en tid.
Læs mere

Ansigtsbehandlinger

Er tidens tand, begyndt at synes på huden i dit ansigt? Det kan være, karsprængninger, skjolder, pigmentpletter og ujævn hudtone. Savner du din jævne glød fra de yngre dage. Med laser eller masker kan vi, reducere og jævne tidens tand, og genskabe din glød.
Læs mere

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!