Power Booster

Om behandlingen

Denne behandling består af 2 på hinanden følgende laserbehandlinger. Den første er Hudtone Booster den anden er Hudoverflade Booster. Den er velegnet er for hudtype l-lll. Det er væsentligt at man ikke har være udsat for sol 4 uger før behandling.

Kategori

Behandling

Behandler

Henriette

Del på sociale medier

Her arbejdes der på både farver og hudtone som gøres jævnt og fremmer glød. Med tiden vil vores hudtone blive påvirket af den UVA-og UVB stråling som vi kontinuerligt er udsat for gennem livet. Hos de fleste af os vil denne påvirkning være tydelig at se på hudtonen. Som kan blive præget at pigmenteringer, solpletter og røde plamager som er små kar mm. Hudtonen kan dermed fremstå ujævn, spættet og med manglende glød.Denne laser behandling er IPL lys understøttet med varme RF. Behandling er meget effektiv og giver fremragende resultater.

Derefter er det hudstruktur der bedres, samtidig med at vi stimulerer kollagen dannelsen.

Den kan udjævne de små overfladiske rynker, ar efter akne, skoldkopper eller andet. Der laves en kontrolleret skade i huden, dermed sætter vi en helingsproces i gang. Den helingsproces får huden til at forny sig. Varmen som tilføres huden bevirker at der dannes nye hudceller samt stimulere fibroblaster til at danne ny kollagen.

Priser for

Kombi kollagenlaser

Indhold
Pris

Komi IPL+Matrix Ansigt

4.600,-

Kombi IPL+ matrix Ansigt + hals

4.900,-

Kombi IPL+ matrix Ansigt + hals+ bryst

5.200,-

Behandlinger

Se nogle af vores andre behandlinger

Cosmelan Depimentation

Kan afhjælpe en ikke ensartet hudtone, som er præget af tidens tand, med skjolder, plamager og pigmenteringer.
Dette er en yderste effektiv behandling som alle hudtyper kan benytte og behandlingen kan foretages hele året.

Læs mere »

Ikke permanent filler

Ikke permanent filler benævnes IPF er en injektionsbehandling. IPFprodukter består af samme type hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i vores bindevæv. Når hyaluronsyre placeres under huden integreres hyaluronsyren med det omgivende væv.

Læs mere »

Botox

Botox er en injektionsbehandling. Botox har igennem de sidste mange år været benyttet til kosmetiske behandlinger med god og sikker effekt. Botox virker kun i det område man benytter det i.

Læs mere »