Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Botox virker ved at det reducerer musklernes evne til at trække sig sammen i det behandlede område.

I den kosmetiske behandling er det relativt små doser vi arbejder med. Der kan gå op til 3 uger før den fulde effekt er indtruffet. Det er meget individuelt hvornår effekt indtræder, inden for de nævnte 3 uger. Botoxmolekylets virkning er 12 uger, derefter vil effekt aftage over tid. Den involverede muskel vil genvinde sin kraft.

Botox er en injektionsbehandling. Botox har igennem de sidste mange år været benyttet til kosmetiske behandlinger med god og sikker effekt. Botox virker kun i det område man benytter det i. Læs også mere om rynkebehandlinger med botox på Sunhed.dk

Vi tilbyder 9 forskellige rynkebehandlinger med botox

Bekymringsrynke

Den rynke, fordybning der sidder mellem dine øjenbryn, vil med tiden have tendens til at blive dybere. Hos nogle bliver det 2 parallel linjer og eller fure. Den er forårsaget af din mimik, når rynker dine bryn. Den kan afhjælpes, ved at få musklerne, som aktiveres, til at slappe af,og dermed ikke lave den bevægelse som forårsager netop den rynke.

Så en god effekt ses af botox på bare tre uger efter første behandling

Panderynker

Med alderen er der nogen der udvikler linjer i pande, som kan sætte sig til ganske dybe fure. Disse er betinget af din mimik og den muskulatur der kommer i spil, når du bruger din mimik. De linjer og fure i panden, kan reduceres og hos nogle afhjælpes med botox.

Der er givet mikro dosis i den hvis firkant, med så stor effekt.

Smilerynker

Den lille kreds af rynker, der kommer på ydersiden af dine øjne, når du smiler. Det er forårsaget af den ringmuskel der er omkring dit øje, som aktiveres ved smil. De rynker kan reduceres, ved at få den ringmuskel til at slappe af, med en lille dosis botox.

Lipflip

Med en lille dosis botox , kan man få en let forstørret overlæbe, ved at få den øvre del af den ringmuskel til at slappe af. Så man opnår en let forstørret overlæbe, samt et meget lille flip opad.

LIPFLIP

Tandkødsmil – Gummy Smile

Hos nogle forsvinder overlæbe, ved smil, det er en muskel der trækker den overlæbe op under øvre læbe. Det kan afhjælpes ved at få den muskel til at slappe af med en lille dosis botox.

Sure mundvige

Nogle har et stærk kraft i den muskel der kan trække mundvige nedad. Derfor udvikler de et lidt surt udtryk. Det kan reduceres ved at få den implicerede muskel til at slappe af med lidt botox.

Hage vender opad

Trækker din hage opad og laver en lille halvmåneformet rynke på din hage. Kan dette reduceres ved hjælp af en lille dosis botox.

V-shape

Denne form kan man opnå, ved at minimere muskulatur på kæbelinjen samt bagerst. Samt afspænde din kæbe og tyggemuskel. Dette gøre ved brug af botox.

Halsbånd

Ved kraftige og tydelige halsbånd, kan du opnå mere blød og fast hals, ved at få botox i halsmuskulaturen.

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!