Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Her arbejder vi med sukkermolekyle som er et vandelskende det vil sige det tiltrækker fugt. også kaldet hyaluronsyre. Det har en særligt evne til at fugte, skabe fylde og kan benyttes til at forme med. Det er er ikke permanent filler (IPF) da det altid vil forsvinde efter en tid.

Du kan b.la. få filler i disse områdr:

  • Næsekorrektion
  • Fylde af tindinger
  • Korrektion af ar og fordybninger
  • Korrektion af jowls
  • Løft af mundvige

Fylde i Læber

Ved smalle læber, eller manglende fylde. Ujævne læber kan man ved hjælp af IPF, opnå fyldigere,læber med et blødere udtryk. Få en mere jævn læbeform. Samt opnår du læber med en mere vitalitet da IPFs fugtende evne giver læberne det vitale og fugtede look.

Fylde under øjne

Ved rande under øjnene og/ eller begyndende udhuling kan man med IPF fylde disse ud og dermed fjerne det trætte udseende. Samt opnå et mere friskt og ungdommeligt udtryk.

Løft og eller fylde af Kinder

De fleste vil med tiden miste volume i kinderne, blive mere flade både på kindben, samt i æblekinden. Dette kan hjælpes på vej ved at give noget fylde i området, så du opnår en naturlig genoplivning af dine kinder. Det vil samtidig give et lille løft til dit ansigt.

Hage korrektion

Nogle har en vigende hage, eller en meget lille hage. Denne kan man forme og korrigere ved hjælp af IPF. Dette vil give din ansigtsform finere linje og din profil vil blive mere proportioneret.

Skarpere Kæbelinje

Hvis du drømmer om en skarpere kæbelinje, så kan du det med filler.

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!