Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Om vores behandling

Da dine hår lever i en cyklus bestående af flere faser, hvoraf det kun er i den ene fase at der er positivt resultat for tilintetgørelse af et hårstrå. Der opnås varig hårreduktion af mørke hår, som er i vækstfase. Ikke alle hår er i samme fase på samme tid, og derfor vil resultatet af behandlingen variere fra gang til gang. Det vil sige, at man kan opleve en større reduktion efter nogle behandlinger i forhold til andre. Da hårene skifter fase, og da man kun kan fjerne mørke hår med en vis tykkelse, vil det ikke være alle hår, man kan fjerne. Man kan derfor aldrig opnå en 100% hårreduktion, men mængden af mørke hår vil reduceres med varigt resultat.

Laserlyset ledes af det mørke farvestof i håret ned i hårsækken.

Denne opvarmes og går til grunde. Helt lyse hår, rødlige hår og meget fine dun vil derfor ikke respondere på denne type behandling, og kan ikke fjernes med laser. Ved den indledende konsultation vil sygeplejersken foretage en vurdering af, om netop du er egnet til denne type behandling. Før behandlingen Forudsætningen for at opnå det bedste resultat er at huden er så lys som muligt. Det er væsentligt at man ikke har være udsat for sol 4 uger før behandling.

Permanent hårfjerning til alle områder

Vi udfører laserbehandling mod uønsket hårvækst. Denne behandling er målrettet, hår som ikke er velus eller dun. Der skal der være et minimum af pigment i håret for at der kan opnås gunstigt udfald.

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!