Skip to content Skip to footer

Fleksibel betalingsordning

Hos Skinart Laser samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder

My Nilsen Henriette er mega dygtig

Henriette er mega dygtig 😊 Både til selve behandlingen men ikke mindst til mennesker 😍 Man bliver mødt med ærlig vurdering og kan være tryg ved at der aldrig bare bliver “pumpet “ i 😊👍 Mine varmeste anbefalinger🙏

Klara S En sand perle

Jeg har både fået lavet permanent hårfjerning og filler hos Henriette fra Skinartlaser, og hun får mine varmeste anbefalinger til alle og enhver. Hun er simpelthen så imødekommende og professionel. Hun lytter og forstår dig og leverer et resultat, der er i harmoni med det du kommer med. En sand fornøjelse! 🙂

Gitte Boldt Permanent hårfjerning

Jeg har fået permanent hårfjerning hos Henriette fra Skinartlaser. Hun er imødekommende og yderst professionel. Jeg er super glad for resultatet. Jeg kan kun anbefale SkinArtlaser.

Trine Møller Super god og professionel behandling

Super god og professionel behandling. Man bliver vejledt godt og føler sig tryg i hele processen. Kan klart anbefale Henriette og SkinArt!

Susanne Folmer Behandling af rosacea

For mange år siden fik jeg konstateret hudsygdommen rosacea – og fandt ud af, at det bedste middel mod den sygdom var laser. Efter jeg begyndte behandling hos Henriette for flere år siden, har min rosacea overhovedet ikke generet mig. Jeg vil anbefale alle, der har problemer med deres hud, at tage en snak med Henriette om behandling. Henriette er professionel i ordets bedste forstand – og brænder for gøre vores hud smukkere og mere strålende.

Bella Professionel og god behandling

Professionel og god behandling . Jeg har følte mig i gode hænder fra 1 konsultation. Klinikken er ren ,velholdt og servicen høj . Men vigtigst af alt , det er resultatet af mine red touch behandlinger der giver Henriette de 5 stjerner . Jeg har kun ros til hende og hendes profesionelle vurderinger og handlinger . Jeg har bestemt været i trygge hænder , og jeg siger tak for behandling!

Christina S Fantastisk service og flotte resultater

Jeg kan kun give min allervarmeste anbefaling til Henriette og Skinartlaser. Det er sjældent, at man oplever en så fantastisk service, som man gør hos Henriette. Hendes unikke evne til at møde folk i øjenhøjde gør, at man føler sig i fuldstændig trygge hænder. Efter hvert besøg føler jeg, at jeg er gået derfra med oplevelsen af at være blevet hørt og forstået. Og med præcis det resultat, jeg kom for. Jeg har gennem længere tid været kunde hos Henriette, og det bliver jeg med garanti ved med at være.

Martin Skjern Christensen Professionel og engageret behandling

Hos SkinArt følte jeg mig, i særdeles gode hænder. Man er med i alle beslutninger, og bliver oplyst, både af behandler, og ved den obligatoriske lægekonsultation. Med få behandlinger, fik jeg stoppet de små muskler der skabte rynkerne, og mit ansigt blev glat og pænt igen. Det virkede ikke overdrevet, men på en naturlig måde, så jeg faktisk bare ser yngre ud.Jeg kommer i hvertfald tilbage, hvis musklerne i panden kommer til live igen. Tak

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!