Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hvad er Onda Coolwaves?

Onda Coolwaves er en ny prisbelønnet behandling til reducering af fedt. Onda behandlingen er innovativ og banebrydende, da man ved ny teknologi kan nedbryde fedtceller. Ud over at reducere fedt, remodulerer og regenerer behandlingen også vævet og opstrammer problematiske områder permanent. 

Onda Coolwaves er baseret på microwave teknologi, hvor kontrollerede varmebølger nedbryder fedtcellernes væg uden at skade det overliggende væv. Udover nedbrydning af fedtceller stimulerer varmen ny kollagen produktion og forbedrer områder med slap hud og appelsinhud. Body sculpturing med Onda er særligt velegnet til patienter med normal BMI, men hvor det er vanskeligt eller umuligt at træne eller tabe sig til fedtreduktion på de problematiske områder af kroppen. Behandlingen kan ikke stå i stedet for vægttab ved høj BMI.

Hvilke områder kan behandles?

 En Onda Coolwave behandling er særligt velegnet til stædige områder, hvor det ikke er muligt at komme af med sine fedtdepoter trods træning og vægttab. Det kan være maven, ’kærlighedshåndtag’, ridebukselår, inderlår, bagdel, ryg, overarme, hage, eller knæ. Behandlingen har dokumenteret effekt på fedtnedbrydning og appelsinhud og virker desuden opstrammende, da de kollagene fibre i huden vil trække sig sammen som følge af vævsopvarmningen

Hvordan virker Onda – og hvad skal du selv gøre?

Ved en Onda Coolwave behandling sendes energi i form af varmebølger direkte ned i det dybe uønskede fedtlag for at nedbryde fedtcellerne. Varmebølgerne ødelægger membranerne i fedtcellernes væg, og skaber herved en lækage, hvor fedtcellen tømmes for indhold og går til grunde. Det materiale, der udskilles fra fedtcellen, løber ud i lymfesystemet og bliver dræneret væk. Du skal selv hjælpe denne proces ved at drikke 2 – 3 l vand om dagen og massere det behandlede område i 10 minutter hver dag for at hjælpe det destruerede materiale på vej. Denne udrensning af fedtcellerne tager kroppen omtrent 4 uger, hvorefter man ser resultater. Antallet af behandlinger er individuelt og varierer mellem 2 og 6 gange.  Intervallet mellem behandlingerne skal være 3 uger. Overhuden forbliver intakt ved behandlingen, da Coolwave teknologien sikrer en nedkøling, så det overfladiske væv ikke bliver beskadiget. 

.

Kan jeg se noget efter behandling:

Efter behandling kan der i nogle tilfælde i området forekomme en mild ømhed varende 1-2 uger. Området kan i samme tidsinterval forekomme kløende og letteres føleforstyrret med mild rødme og hævelse. Det anbefales at holde sig fra varme, indtil den værste fornemmelse af ophedning er nedtonet. Kolde omslag de første 24 timer kan medvirke til at nedtone eventuel varmeophobning i vævet. Visse patienter vil opleve en hårdhed i det behandlede område, som massagen vil afhjælpe. Massage øger desuden cirkulationen området, og hjælper dermed på kroppens udrensning af det frigjorte fedt. I sjældne tilfælde ses milde blå mærker. 

Patienter med nedenstående tilstande kan ikke tilbydes behandles. 

  • Graviditet
  • Ukontrolleret diabetes
  • Pacemakers eller implantater
  • Hjertefejl
  • Vaskulær sygdom
  • Hudsygdomme i behandlingsområdet
  • Svær sygdom
  • Personer under 18 år

Det anbefales inden behandling at tage en samtale med vores sygeplejersker.

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!