Skip to content Skip to footer
Vores filosofi

Skønhedsbehandlinger bør slet ikke kunne ses

Idealet om skønhed er vores eget, og vi vil være mere naturlige. Tendensen er at skønhedsbehandlinger kommer til at fokusere mere på helheden, og en stærk sammenhæng mellem det indre og ydre. Det gælder også hos SkinArt Laser Klinik i Skodsborg, hvor kosmetisk sygeplejerske Henriette Klekner oplever flere, der ønsker hjælp til at ældes med naturlighed.​

Vi vil være naturlige

“Der er en grænse for, hvad der er naturligt at se på, og den grænse overtræder vi aldrig. Faktisk mener jeg, at hvis man kan se noget udført på en skønhedsklinik, så er det dårligt håndværk”

Hos SkinArt Laser Klinik i Skodsborg går indehaver Henriette Klekner ind i debatten om skønhedsidealer med en meget pragmatisk tilgang, der fagligt set tager afsæt i hendes uddannelse som dermatologisk sygeplejerske og etisk set i det værdigrundlag, som hun for tre år siden etablerede klinikken på.

Henriette ser ikke skønhedsfremmende behandlinger som en nødvendighed, men en mulighed for, at folk kan ældes på en måde, som de selv har det godt med. Lidt ligesom at farve håret, når de første grå hår viser sig.

Foto: PR/Lindskov Communication
Web_Z4A3031

Investering i ny teknologi

For at sikre de bedste resultater kræves godt og professionelt udstyr, der både er effektivt og skånsomt i behandlingerne. Derfor har SkinArt Laser Klinik netop investeret i en helt ny type laser til brug ved hudforyngende behandlinger. Redtouch-laseren er den første af sin art i Danmark, og Henriette Klekner har allerede fået positive reaktioner på de første behandlinger med den nye teknologi.

Vores nyeste laser stimulerer hudens kollagenniveau ved hjælp af lys, som trænger 0,5 mm ned i huden. Processen stimulerer samtidig produktionen af nye hudceller, så fine rynker formindskes og huden får et sundt og friskt udseende.

"Vi har fokus på at mindske de forandringer, der naturligt kommer med alderen. Derfor afviser vi ønsker om unaturligt store læber, kinder eller ændring af kæbelinje"

Henriette Klekner, klinikejer

Når man overvejer en skønhedsfremmende behandling, er det vigtigt at afstemme forventninger til resultatet. Mange ved ikke, at det er et lovkrav, at man skal til en gratis forundersøgelse, hvor man taler med en læge eller en sygeplejerske, før man kan modtage behandling. Hos SkinArt Laser Klinik tager man imidlertid denne indledende del af behandlingen meget alvorligt.

Ærlighed er vigtigt i rådgivningen. Her på klinikken har vi fokus på at mindske de forandringer, der naturligt kommer med alderen og ønsker at bidrage til folks livskvalitet gennem et autentisk look. Vi afviser derfor ønsker om unaturligt store læber, kinder, ændring af kæbelinje eller andre indgreb, der virker helt forkert i forhold til alder og personens fysik i øvrigt.

 

Vi er lokaliseret bare 10 min. fra København med gode parkeringsmuligheder!

— Skodsborg Strandvej 151,
2942 Skodsborg

Åbningstider

Mandag     08–15
Tirsdag      11–19
Onsdag      11–19
Torsdag     09–18
Fredag       08–15
Lørdag       10–15
Søndag      10-15

Subscribe for the updates!